TQ Consultanta

Referinte

Colaborarea cu toti reprezentantii firmei TQCR -CO2 este foarte buna si este rezultatul comunicarii corecte si la timp. Desi legislatia este o provocare pentru toti, echipa TQCR-CO2 dispune de profesionisti pregatiti sa faca fata tuturor neajunsurilor. Multumim frumos pentru acest parteneriat de succes!
STEFAN DANIEL
EHS MANAGER LA EGGER ROMANIA RADAUTI
Pe durata derularii contractului, organismul de verificare TQCR Galati a dat dovada de profesionalism si corectitudine, membrii echipei avand o atitudine proactiva si disponibilitate de a oferi solutii potrivite. Categoric am recomanda si altora serviciile furnizate de TQ Galati.
FELICIA ANDREI
MANAGER QHSE ROMPETROL RAFINARE SA
Intreaga echipa de la TQCR Galati este formata din profesionisti cu care am lucrat excelent an de an.
BANYAI ALEXANDRU
MANAGER ENERGETIC LA SC COLONIA CLUJ NAPOCA ENERGIE
Suntem pe deplin satisfacuti de profesionalismul si promptitudinea cu care TQCR – CO2 Galati abordeaza serviciile oferite si apreciem maniera in care auditorii isi desfasoara activitatea. Putem caracteriza colaborarea cu compania TQCR-CO2 ca una foarte buna.
ALEXANDRU ILIE
DIRECTOR OPERATIUNI SOL LA AIR BUCHAREST TRANSPORT AERIAN
Pe parcursul celor 10 ani de colaborare, ne-am inteles foarte bine cu personalul TQCR – CO2, care a fost si este foarte bine pregatit. Recomandam categoric serviciile furnizate de TQ Galati
SILVIA ANTON
RESPONSABIL MANAGEMENT DE MEDIU LA ELECTROCENTRALE GALATI
Calificativul general este excelent. Apreciem profesionalismul si disponibilitatea echipei cu care colaboram în fiecare an, atat în perioada de derulare a procesului de verificare cat si in situatiile in care solicitam clarificari referitoare la cerintele legislative privind activitatea de monitorizare si raportare a emisiilor CO2.
MIHAELA HARTMAN
RESPONSABIL DE MEDIU LA THERMOENERGY GROUP SA BACAU
Colaborarea cu specialistii TQ pe parcursul celor 8 ani a fost una foarte buna. Suntem foarte multumiti de serviciile oferite de TQCR Galati, pentru care acordam calificativul FB. Categoric am recomanda serviciile furnizate de TQCR Galati.
CONSTANTA MAZILU si PENELOPI DUMITRU
EXPERTE P&R-HSSE ASSET II OLTENIA OMV PETROM