TQ Consultanta

Despre noi

PERFORMANȚĂ

TQ CONSULTANTA SI RECRUTARE (TQCR) este primul organism de verificare a emisiilor de gaze cu efect de sera, care s-a acreditat RENAR, conform ISO 14065, dovedind ca are profesionalismul si competentele necesare de a ramane lider pe piata romaneasca in acest domeniu de activitate.

Echipa noastra de auditori are toate solutiile pentru gestionarea unui domeniu atat de amplu, precum verificarea emisiilor de gaze cu efect de sera, fiind mereu conectata la cele mai noi cerinte ale legislatiei europene.

ÎNCEPUTUL

Ne-am infiintat in 2005, ca firma de consultanta sisteme de management si centru de recrutare – „executive research”, dobandind repede un portofoliu si un renume de profesionisti. De atunci, compania s-a dezvoltat, prin abordarea de noi domenii, parte integranta in legislatia Uniunii Europene, focalizandu-se pe cerintele legislatiei europene cu privire la schimbarile climatice.

DEZVOLTAREA

Filozofia de business a ramas aceeasi de la inceputuri: seriozitate, disponibilitate, deschidere la provocarile celor mai noi domenii si adaptabilitate la toate solicitarile clientului. Asa am castigat increderea companiilor cu care lucram.

Din 2008, TQCR a obtinut:

 • acreditarea ca Organism de Verificare a Rapoartelor de Monitorizare Emisii de Gaze cu Efect de Sera. In prezent, TQCR este liderul national in domeniul verificarilor de rapoarte de monitorizare emisii de gaze cu efect de sera. Cei mai mari operatori industriali din Romania ne aleg an de an pentru a fi verificatorii lor.
 • In 2010, am creat Divizia de Consultanta Protectia Mediului, devenind elaborator de studii pentru protectia mediului, acreditat de Ministerul Mediului, inscrisi in Registrul National al elaboratorilor. Abordam astfel toata problematica de mediu si am elaborat studii complexe pentru sectoare din industria sticlei, fabricarea metalelor, combinate chimice, parcuri eoliene etc.
 • In martie 2011 am obtinut acreditarea ca Organism de Verificare Rapoarte de Monitorizare Emisii de Gaze cu Efect de Sera pentru activitati de aviatie si a rapoartelor de monitorizare date tona-km pentru activitati de aviatie. Primii care am reusit sa indeplinim toate cerintele de acreditare. Astfel, am devenit verificatorii celor mai importante companii aeriene de pe piata.
 • Din 2012 suntem Organism acreditat de MECMA pentru:
  -certificarea biocarburantilor si biolichidelor in ceea ce priveste respectarea criteriilor de durabilitate si
  -verificarea rapoartelor anuale care contin informatii privind respectarea criteriilor de durabilitate a biocarburantilor si biolichidelor.
 • In aprilie 2013 – RENAR a efectuat la TCQR primul audit din Romania pentru acreditarea organismelor care verifica a declaratiile referitoare la gazele cu efect de sera, conform ISO 14065. Organizatia noastra, TQCR, a dovedit capabilitatea si profesionalismul necesare obtinerii acreditarii, devenind, astfel, primul organism de verificare a emisiilor de gaze cu efect de sera din Romania acreditat RENAR.
 • In 2018, TQCR a abordat un nou domeniu, cel al gazelor fluorurate cu efect de sera, efectuand verificarea declaratiei de conformitate potrivit potrivit Regulamentului 517/2014 privind gazele fluorurate cu efect de seră, pentru unii dintre marii jucatori de pe piata.

(vizualizare certificat si anexa)

Obiective pentru totdeauna:

 • sa ne mentim pozitia de lider de piata pentru toate domeniile de activitate;
 • sa imbunatatim mereu serviciile pe care le oferim;
 • sa ne perfectionam continuu;
 • sa ramanem conectati la legislatia Uniunii Europene privind Schimbarile Climatice;
 • sa ramanem in topul preferintelor clientilor nostri.